Wie zijn wij?

Wij zijn een aantal vrienden die erg van het klussen aan auto’s houden. Wij zijn deze website begonnen omdat wij grote fans zijn van airconditioning in de auto. Daar wilden wij graag meer over weten en van het een kwam het ander. We zijn erg trots op deze website!

In eerste instantie kwam onze liefde voor airco’s omdat die voor een heerlijk aangename temperatuur tijdens de warme zomerdagen zorgen. Dat rijdt toch een stuk prettiger!

We love cool cars!

Daarna kwamen we erachter dat airco-installaties in de auto nog veel meer voordelen hebben. Door de frisse lucht waarvoor een airco zorgt blijf je als bestuurder namelijk veel oplettender in het verkeer. Dat is een groot voordeel voor de veiligheid in het verkeer. Wij als fervente autorijders konden daar alleen maar blij mee zijn!

Ook merkten we dat airco’s goed kunnen helpen tegen bijvoorbeeld allergieën. Alleen maar winstpunten dus!

Wel is het belangrijk dat een airco in de auto goed onderhouden wordt. Daarom hebben wij op deze website verschillende artikelen geschreven over hoe je dit handig zelf kunt doen. Welke onderdelen zitten er in een airco? Welke problemen kunnen daar mee optreden? Waar moet je allemaal op letten?

Wij hopen dat je veel zult hebben aan onze website en al heb je zelf nog een goede suggestie voor op AircoAuto.nl dan horen we het graag!

Uw naam (verplicht)

Uw email (verplicht)

Onderwerp

Uw bericht

[bwp-recaptcha bwp-recaptcha-576]